در بیست و سومین روز ماه مبارک رمضان، جمعی از نمایندگان تشکلهای دانشجویی کشور با حضور در دانشکدهی صداوسیما، از طریق ارتباط تصویری با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب گفتگو و نظرات خود را بیان کردند.
گزیدهای از بیانات رهبر انقلاب در این برنامه به شرح زیر است:
* دولت جوان حزباللّهی علاج مشکلات کشور است. البتّه معنیاش این نیست که مثلاً رئیس این دولت یک جوان سیودوساله باشد؛ بلکه یعنی دولتِ سرِپا، بانشاط، آماده و در سنینِ کار و تلاش باشد.
* پرچم آرمانخواهی و مطالبهگری را زمین نگذارید. مطالبه طبعاً با اعتراض همراه است، امّا نگذارید این اعتراض، اعتراض به نظامِ اسلامی تلقّی شود؛ جدّاً مانع شوید که دشمن، این اعتراض را اعتراض به نظام تلقّی یا القا کند. مطالبهگری را با ارائهی پیشنهاد و راهِحلّ قابلِ قبول همراه کنید.
* جبههی انقلاب را گسترش بدهید؛ یارگیری کنید؛ حذف نکنید. بعضیها که به اسلام و انقلاب معتقدند، در فلان مسئله با شما موافق نیستند؛ این موجب طرد نشود. البتّه منظور جذب منافق و آدم بیاعتقاد نیست.
* با کسانی که مبانی انقلاب را قبول نمیکنند، ایجاد تردید میکنند و دشمن را تزیین میکنند، مماشات نکنید. ایجاد تردید، ستون فقرات کار دشمن است.
* امروز جامعه و نظام آمریکایی نه تنها جذّابیّت ندارد، بلکه به یک معنا در بخش مهمّی از دنیا منفور هم هست.
* عملکرد بلندمدّت آمریکا موجب منفور شدن این دولت در بخش مهمّی از دنیا شده است؛ جنگافروزی، کمک به دولتهای بدنام، تروریستپروریها، حمایت بیدریغ از ظلم و کارهایی مانند اینها. البتّه آمریکاییها در عراق و سوریه ماندنی نیستند و اخراج خواهند شد.
* بنده نسبت به مسئلهی حجاب و حیای اسلامی در دانشگاهها دغدغه دارم. رؤسای دانشگاهها، مدیران و خود دانشجویان و بخصوص دخترخانمها به حجاب و فاصلهگذاری اهمّیّت بدهند و توجّه کنند.
رهبرانقلاب در ارتباط تصویری با نمایندگان تشکلهای دانشجویی با طرح سه نکته، از سه زاویه «موقعیّت کنونی کشور» را تبیین کردند:
۱. جمهوری اسلامی در یک مبارزهی عظیم با جبههی ظلم و استکبار است؛
۲. ظرفیّت کشور برای مقابله بسیار بالا است و تجربه در قضایای گوناگون این را به ما نشان میدهد؛
۳. با انقلاب اسلامی، احساس قدرت و عزّت در کشور و مردمِ ما نهادینه شده است؛ البتّه دشمن در صدد است که اعتماد بهنفسِ ملّیِ ما را از بین ببرد.
دو توصیه اخلاقی رهبر انقلاب خطاب به دانشجویان
رهبر انقلاب، امروز با تأکید بر ضرورت «خودسازی» و «تقویت مبانی معرفتی» فرمودند:
خودسازی خیلی مهم است؛ هم در ابعاد فردی و هم در ابعاد جمعی. وقتی بنیهی معنوی شما قوی شد، در زمینهی فکر و تصمیمگیری و عمل تواناییهای بیشتری پیدا خواهید کرد.
انفعال و انحراف دو آسیب محیطهای جوان از جمله دانشگاه است. انفعال با خودسازی برطرف میشود و انحراف فکری با تقویت مبانی معرفتی.
- ۰ نظر
- ۲۸ ارديبهشت ۹۹ ، ۲۳:۴۹